routebeschrijving

Aan Z® is uitstekend met eigen vervoer bereikbaar dankzij de ligging nabij de snelweg A2/A67 en de ruime parkeergelegenheid. Let op: regelmatig vinden wegwerkzaamheden plaats rondom Eindhoven. Kijk voor actuele updates op www.vanAnaarBeter.nl

 

Vanuit ‘s-Hertogenbosch/Amsterdam:
U volgt de randweg van Eindhoven (A2/N2) in zuidelijke richting (Maastricht/Venlo). Bij knooppunt Batadorp volgt u ‘Waalre / Veldhoven / Randweg Eindhoven N2’. U neemt afslag 33 Waalre/Valkenswaard en gaat aan het einde van de afslag rechtsaf, dit is de Eindhovenseweg (N69). Bij de 2de verkeerslichten gaat u rechtsaf, de Raadhuisstraat in. Na 200 meter ziet u aan uw rechterzijde op nummer 14 een bedrijvenverzamelgebouw, waarin Aan Z® gevestigd is. Het gratis parkeerterrein bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. 
 
Vanuit Maastricht/Venlo:
U volgt na verkeersplein Leenderheide de randweg van Eindhoven N2 in noordelijke richting (afrit 29 t/m 33 Veldhoven, Waalre, Venlo, Randweg N2, A67 E34). U neemt afslag 33 Waalre/Valkenswaard en gaat aan het einde van de afslag linksaf onder het viaduct door, dit is de Eindhovenseweg(N69). Bij de 2de verkeerslichten gaat u rechtsaf, de Raadhuisstraat in. Na 200 meter ziet u aan uw rechterzijde op nummer 14 een bedrijvenverzamelgebouw, waarin Aan Z® gevestigd is. Het gratis parkeerterrein bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw.