strategiesessie en training

Maatwerk strategiesessie en training

Aan Z® begeleidt u door middel van een strategiesessie naar een doelgerichte focus voor uw organisatie, business unit, product of dienst. Tevens organiseert Aan Z® sessies en trainingen gericht op verandermanagement. In een verandertraject is een training of een andere vorm van interventie een activiteit die erop gericht is, om de weerstand voor de verandering te verkleinen en de effectiviteit van de organisatie te vergroten. Aan Z® helpt u om draagvlak te creëren onder managers, medewerkers en de (externe) omgeving van uw organisatie.

 

fotos_200x200_2   fotos_200x200_4

 

Op elke gewenste locatie

Het verzorgen van een sessie voor directie, management en/of medewerkers is mogelijk op elke gewenste locatie. In een geschikte vergaderruimte bij u op het werk, in een gehuurde vergaderruimte; geen probleem. Wilt u het nuttige met Bourgondische gezelligheid combineren? Dan heeft Aan Z® nog een goede suggestie. Teambuilding op haar best! Voor net dat stapje extra.

 

fotos_200x200_6   fotos_200x200_9

 

Sfeervolle ambiance 

Aan Z® werkt namelijk samen met Kookstudio Lisette, eveneens gevestigd op de Raadhuisstraat 14 in Waalre. Naast de kookstudio is een sfeervolle ruimte beschikbaar met de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te trainen of te vergaderen.

 

bbq knoflook ondernemersborrel 10 juli

 

Teambuilding op haar best bij Kookstudio Lisette!

kookstudio lisetteDe vergader- en trainingslocatie op de Raadhuisstraat biedt nog een groot en onderscheidend voordeel. Wanneer u na een (training)sessie in een relaxte atmosfeer wilt naborrelen, kunt u terecht bij de gezellige bar van Kookstudio Lisette. Daarnaast biedt de Kookstudio de gelegenheid om ’s middags te lunchen of met een gezelschap (vanaf 12 personen) ’s middags of ’s avonds zelf te koken. Dat betekent teambuilding op informele wijze.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op:

Contact_fw